Sorting
Source
Katalog zbiorów
(7)
Form of Work
Książki
(7)
Publikacje fachowe
(1)
Status
available
(7)
Branch
Wypożyczalnia dla Dorosłych
(2)
Czytelnia dla Dorosłych
(5)
Author
Sikorski Zdzisław Edmund (1930- )
(3)
Banaszyk Piotr
(1)
Gołembska Elżbieta (1946- )
(1)
Górski Eugeniusz
(1)
Lewandowski Witold M
(1)
Ryms Michał
(1)
Szkarowski Aleksander
(1)
Łatowski Leszek
(1)
Year
2010 - 2019
(7)
Time Period of Creation
2001-
(1)
Country
Poland
(7)
Language
Polish
(7)
Subject
Żywność
(3)
Biopaliwa
(1)
Ciepło
(1)
Frezarka
(1)
Frezarka sterowana numerycznie
(1)
Frezowanie
(1)
Logistyka gospodarcza międzynarodowa
(1)
Odnawialne źródła energii
(1)
Przedsiębiorczość międzynarodowa
(1)
Przedsiębiorstwo
(1)
Przedsiębiorstwo wielonarodowe
(1)
Sieć cieplna
(1)
Łańcuch dostaw
(1)
Genre/Form
Podręczniki akademickie
(3)
Materiały pomocnicze dla szkół wyższych
(1)
Poradnik
(1)
7 results Filter
Book
In basket
This item is available in one branch. Expand information to see details.
Wypożyczalnia dla Dorosłych
There are copies available to loan: sygn. 005 (1 egz.)
Book
In basket
This item is available in one branch. Expand information to see details.
Wypożyczalnia dla Dorosłych
There are copies available to loan: sygn. 66/69 (1 egz.)
Book
In basket
W szóstym wydaniu znanego i cenionego podręcznika akademickiego "Chemia żywności" uwzględniono aktualną wiedzę o wpływie chemicznych właściwości składników żywności, dodatków i substancji skażających na szeroko rozumianą jakość produktów żywnościowych. Książka polecana dla studentów i pracowników naukowych uniwersytetów przyrodniczych i medycznych oraz politechnik, na zajęcia związane z chemią, technologią i biotechnologią żywności, a także bromatologią i żywieniem człowieka. Będzie też przydatna technologom, towaroznawcom i producentom żywności pracującym w zakładach produkujących i przetwarzających żywność, a także kontrolerom sprawdzającym jakość produktów żywnościowych.
This item is available in one branch. Expand information to see details.
Czytelnia dla Dorosłych
There are copies available to loan: sygn. 66/69 Podr. (1 egz.)
Book
In basket
W tomie 2 scharakteryzowano sacharydy, lipidy i białka - związki chemiczne mające największy udział w składzie produktów żywnościowych, opisano właściwości funkcjonalne tych składników oraz ich wpływ na tworzenie się pożądanych sensorycznych cech produktów, a także chemiczne i biochemiczne przemiany składników żywności zachodzące podczas jej przetwarzania i przechowywania oraz nowoczesne metody oznaczania białek żywności.
This item is available in one branch. Expand information to see details.
Czytelnia dla Dorosłych
There are copies available to loan: sygn. 66/69 Podr. (1 egz.)
Book
In basket
This item is available in one branch. Expand information to see details.
Czytelnia dla Dorosłych
There are copies available to loan: sygn. 66/69 Podr. (1 egz.)
No cover
Book
In basket
This item is available in one branch. Expand information to see details.
Czytelnia dla Dorosłych
There are copies available to loan: sygn. 62 Podr. (1 egz.)
Book
In basket
Poradnik frezera / Eugeniusz Górski. - Wydanie 8 zmienione. - Warszawa : Wydawnictwo WNT ; Wydawnictwo Naukowe PWN, 2016. - 601, [6] stron tablic : rysunki ; 21 cm.
This item is available in one branch. Expand information to see details.
Czytelnia dla Dorosłych
There are copies available to loan: sygn. 62 Podr. (1 egz.)
The item has been added to the basket. If you don't know what the basket is for, click here for details.
Do not show it again